Bostäder

BRF Rosenlund 2

Avslutat Hammarö

Brf Rosenlund etapp 2 består av funktionella, moderna och vackra bostäder på 108 kvadratmeter i tvåplan.
Husen har flexibla planlösningar och som tidig kund i Brf Rosenlund 2 ges möjlighet för dig och din familj att anpassa planlösningar och inredning efter era behov och önskemål.

BRF Rosenlund 1

Avslutat Hammarö

Brf Rosenlund etapp 1
Entréplanet har en planlösning för trevlig samvaro medan övervåningarna med sovrum byggs för avskildhet. Tomterna har uteplatser och alla är planerade för bästa solläge och runt området finns Vänern för spännande expeditioner i mindre skala.

BRF Björkdungen

Avslutat Karlstad

Välkommen till Brf Björkdungen – ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt med härligt solläge har vi byggt 21 st radhus som smälter vackert in i omgivningen. Radhusen är stilsäkra och funktionella med fem rum och kök. Inflyttning: Avslutat och inflyttat

BRF Solslingan

Avslutat Karlstad

Välkommen till Brf Solslingan
Husen ligger i ett område av naturlig, skogsnära rekreation och det är nära till era skolor. En lugn gata passerar förbi husen och en luftig tallskog finns i närhet till husen och i området finns det en nybyggd lekplats. Tomterna till husen erbjuder välkomnande framsidor, trallbelagd uteplats och en gräsyta på baksidan.