Projektstatus: Avslutat

BRF Rosenlund 2

Brf Rosenlund 2 består av funktionella, moderna och vackra bostäder på 108 kvadratmeter i tvåplan.

Husen har flexibla planlösningar och som tidig kund i Brf Rosenlund 2 ges möjlighet för dig och din familj att anpassa planlösningar och inredning efter era behov och önskemål.

När du flyttar till Brf Rosenlund kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv. Service och kommunikationer finns på nära avstånd. Du har samtidigt nära till natur och till de vackra promenadstråken vid Vänern. Läget gör Brf Rosenlund till en perfekt plats att bo på om du vill leva ett aktivt liv, jogga en runda vid Vänern eller koppla av på uteplatsen i sydvästläge med en kopp kaffe och tidning.

Preliminär inflyttning: Februari 2018
Pris från: Slutsålt
Månadsavgift: Slutsålt (Prislista)

BRF Rosenlund 1

Brf Rosenlund 1

Entréplanet har en planlösning för trevlig samvaro medan övervåningarna med sovrum byggs för avskildhet. Tomterna har uteplatser och alla är planerade för bästa solläge och runt området finns Vänern för spännande expeditioner i mindre skala.

Inflyttning: Augusti 2017
Pris från: SLUTSÅLT
Månadsavgift: SLUTSÅLT (Se prislista)

BRF Björkdungen

Välkommen till Brf Björkdungen – ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet.

På en fin tomt med härligt solläge har vi byggt 21 st radhus som smälter vackert in i omgivningen. Radhusen är stilsäkra och funktionella med fem rum och kök.

Inflyttning: Avslutat och inflyttat

BRF Solslingan

Välkommen till Brf Solslingan

Husen ligger i ett område av naturlig, skogsnära rekreation och det är nära till era skolor. En lugn gata passerar förbi husen och en luftig tallskog finns i närhet till husen och i området finns det en nybyggd lekplats. Tomterna till husen erbjuder välkomnande framsidor, trallbelagd uteplats och en gräsyta på baksidan.

Inflyttning: Avslutat och inflyttat